dimarts, 18 de juny del 2013

Revetlla de Sant Joan a la Gispert!


El proper diumenge 23 de juny el Carro organitza el primer acte des de la seva consitució: la revetlla de Sant Joan. La Plaça Gispert de Manresa acollirà la celebració de la nit més curta de l'any. L'estrella de la festa és el concurs de grups de música de joves de la comarca (22.30h). El premi, tocar a la Festa Major Alternativa, ha atret l'atenció de vuit grups de música. D'aquests només quatre tocaran a la plaça el diumenge ja que la primera selecció s'ha fet a través d'una enquesta de Facebook. Els finalistes són per ordre de punutació: els santpedorencs Dibs, el grup de Sant Joan de Vilatorra Escritoresin Lirika, Faust i La mezcla. L'elecció del guanyador d'enguany es farà per votació popular un cop hagin tocat tots els grups.

D'altra banda, l'acte organitzant conjuntament amb el Cafè l'Havana i l'Alzina també comptarà amb un sopar a 7€ a la plaça (21h) i una bona tronada (22h). A partir de les 3h la festa continuarà a l'Ateneu Popular La Sèquia amb PDEPonsi (entrada C/Amigant, Plaça Major).

Des de feia temps molts joves de Manresa trobaven a faltar l'opció d'una festa gratuïta i popular a la ciutat per la diada dels països catalans. Aquesta inquietud va ser recollida a la primera Trobada Jove de Manresa d'on van sortir la gent motivada i la força per muntar aquesta gran festa.
Des d'Arran participem activament d'aquest projecte tan bonic que és el Carro i esperem amb ganes aquest diumenge. La revetlla de sant Joan només és el principi!


Aquí teniu l'enllaç de l'esdeveniment del Facebook: https://www.facebook.com/events/633083356701743/

Ens veiem a la plaça

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada